Aktualności
Serdecznie zapraszamy na wykład:
„Zastosowanie syntetycznych materiałów filtracyjnych w przemyśle spożywczym”
który wygłosi
dr inż. Paulina Zielińska
z firmy SEFAR sp. z o.o.
Wykład odbędzie się:
28 listopada (czwartek) 2019 r.
o godzinie 10:00 w sali 106
w budynku głównym Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
przy ulicy Wojska Polskiego 31
Serdecznie zapraszamy na wykład:
„RYBY NA WIGILIJNYM STOLE - czy Cyprinus carpio jest passé?”
który wygłoszą
dr inż. Wojciech Andrzejewski
z Instytutu Zoologii UPP
oraz
prof. dr hab. Piotr Konieczny
z Katedry Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności UPP
Wykład odbędzie się:
19 grudnia (czwartek) 2019 r.
o godzinie 9:30 w sali 106
w budynku głównym Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
przy ulicy Wojska Polskiego 31
Serdecznie zapraszamy na wykład:
„Różne "twarze" antyoksydantów”
który wygłosi
prof. UPP dr hab. Kinga Stuper-Szablewska
z Katedry Chemii,
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Wykład odbędzie się:
24 października (czwartek) 2019 r.
o godzinie 9:30 w sali 106
w budynku głównym Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
przy ulicy Wojska Polskiego 31
Strona 8 z 14