Aktualności
Serdecznie zapraszamy na wykład:
„Zastosowanie syntetycznych materiałów filtracyjnych w przemyśle spożywczym”
który wygłosi
dr inż. Paulina Zielińska
z firmy SEFAR sp. z o.o.
Wykład odbędzie się:
28 listopada (czwartek) 2019 r.
o godzinie 10:00 w sali 106
w budynku głównym Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
przy ulicy Wojska Polskiego 31
Serdecznie zapraszamy na wykład:
„Różne "twarze" antyoksydantów”
który wygłosi
prof. UPP dr hab. Kinga Stuper-Szablewska
z Katedry Chemii,
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Wykład odbędzie się:
24 października (czwartek) 2019 r.
o godzinie 9:30 w sali 106
w budynku głównym Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
przy ulicy Wojska Polskiego 31
Szanowni Państwo!
Zgodnie z coroczną tradycją, w imieniu Zarządu Głównego PTTZ- Oddz. Wlkp. serdecznie zaproszamy członków naszego Oddziału na wyjazdowe spotkanie integracyjne, które w tym roku odbędzie się 31. maja w urokliwym Wolsztynie. Zobaczymy tam Okręgową Spółdzielnię Mleczarską, Skansen Budownictwa Ludowego Zachodniej Wielkopolski oraz Parowozownie.
Osoby chcące wziąć udział w spotkaniu-pikniku proszę o zgłaszanie się do 13. maja 2019 do Pani dr hab. Barbary Stachowiak: e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
Serdecznie pozdrawiam i gorąco zachęcam do udziału!
Serdecznie zapraszamy na wykład:
„Wartość miodu - znaczenie dla pszczół i ludzi”
który wygłosi
mgr inż. Marta Burzyńska
z Katedry Biochemii i Analizy Żywności,
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Wykład odbędzie się:
27 czerwca (czwartek) 2019 r.
o godzinie 11:00 w sali 106
w budynku głównym Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
przy ulicy Wojska Polskiego 31
Serdecznie zapraszamy na wykład otwarty
mgr inż. Krzysztof Tomalik
Account Manager Chr. Hansen Poland Sp. z o.o.
zatytułowany
„Lean Management w przemyśle mleczarskim”
Wykład odbędzie się w 9. maja 2019 r. o godzinie 12.30 w sali 106.
Do zobaczenia!
Strona 8 z 14