Aktualności

Serdecznie zapraszamy na wykład:

„Zastosowanie syntetycznych materiałów filtracyjnych w przemyśle spożywczym”

który wygłosi

dr inż. Paulina Zielińska
z firmy SEFAR sp. z o.o.

Wykład odbędzie się:

28 listopada (czwartek) 2019 r.
o godzinie 10:00 w sali 106
w budynku głównym Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
przy ulicy Wojska Polskiego 31

Serdecznie zapraszamy na wykład:

„Różne "twarze" antyoksydantów”

który wygłosi

prof. UPP dr hab. Kinga Stuper-Szablewska
z Katedry Chemii,
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Wykład odbędzie się:

24 października (czwartek) 2019 r.
o godzinie 9:30 w sali 106
w budynku głównym Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
przy ulicy Wojska Polskiego 31

Szanowni Państwo!

Zgodnie z coroczną tradycją, w imieniu Zarządu Głównego PTTZ- Oddz. Wlkp. serdecznie zaproszamy członków naszego Oddziału na wyjazdowe spotkanie integracyjne, które w tym roku odbędzie się 31. maja w urokliwym Wolsztynie. Zobaczymy tam Okręgową Spółdzielnię Mleczarską, Skansen Budownictwa Ludowego Zachodniej Wielkopolski oraz Parowozownie.

Osoby chcące wziąć udział w spotkaniu-pikniku proszę o zgłaszanie się do 13. maja 2019 do Pani dr hab. Barbary Stachowiak: e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Serdecznie pozdrawiam i gorąco zachęcam do udziału!

Serdecznie zapraszamy na wykład:

„Wartość miodu - znaczenie dla pszczół i ludzi”

który wygłosi

mgr inż. Marta Burzyńska
z Katedry Biochemii i Analizy Żywności,
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Wykład odbędzie się:

27 czerwca (czwartek) 2019 r.
o godzinie 11:00 w sali 106
w budynku głównym Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
przy ulicy Wojska Polskiego 31

Serdecznie zapraszamy na wykład otwarty

mgr inż. Krzysztof Tomalik

Account Manager Chr. Hansen Poland Sp. z o.o.

zatytułowany 

„Lean Management w przemyśle mleczarskim”

Wykład odbędzie się w 9. maja 2019 r. o godzinie 12.30 w sali 106.

Do zobaczenia!