Data Miejsce Tytuł Organizatorzy
09-10.06.2022 Poznań III Wielkopolska Konferencja Nauka Gospodarce
„Partnerstwo nauki i przemysłu źródłem rozwoju”

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

 

Oddział Wielkopolski PTTŻ

19-20.05.2022 Poznań  XXVI Sesji Naukowej Sekcji Młodej Kadry Naukowej ‘Żywność dzisiaj - lokalna czy globalna? Tradycyjna czy innowacyjna?’
IXth International Session of Young Scientific Staff ‘Nowadays food - local vs. global? Traditional vs. innovative?‘

Sekcja Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności

Oddział Wielkopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności

26-27.09.2019 Poznań

II Konferencja Naukowa NAUKA O ZBOŻACH
"Nowa jakość dla świadomego Konsumenta"

strona www

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

 

Oddział Wielkopolski PTTŻ

12-13.06.2019 Poznań

Konferencja Naukowa
Oleje jadalne od surowca do zdrowia konsumenta

Strona www

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

 

Sekcja Chemii i Technologii Tłuszczów PTTŻ

Oddział Wielkopolski PTTŻ

27-29.06.2018 Tarnowo Podgórne k/Poznania

Vth International Scientific Conference
Meat in Technology and Human Nutrition
"Meat As A Functional And Pro-Healthy Part Of Our Diet"

Strona www

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

 

Oddział Wielkopolski PTTŻ

17-18.05.2018r Bydgoszcz

XI Ogólnopolska Konferencja Naukowa Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw: Owoce, warzywa i grzyby - innowacje, bezpieczeństwo, jakość, technologie”

Strona www

Uniwersytet Technologiczny w Bydgoszczy, Wydział Rolnictwa i Biotechnologii, Katedra Mikrobiologii i Technologii Żywności

Komitet Nauk o Żywności PAN

Sekcja Owoców i Warzyw PTTŻ

06-07.10.2016 Zielonka k/Poznania

Nauka o zbożach - wczoraj, dziś i jutro

Relacja z konferencji...

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

 

Oddział Wielkopolski PTTŻ

05.02.2016 Poznań

II Wielkopolska Konferencja Nauka Gospodarce Żywnościowej
„25 lat technologii żywności w warunkach gospodarki rynkowej”

Relacja z konferencji...

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

 

Oddział Wielkopolski PTTŻ

18.11.2014 Poznań

Identyfikacja i ocena żywności o zagwarantowanej wysokiej jakości

Relacja z konferencji...

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

Instytut Technologii Mięsa

Oddział Wielkopolski PTTŻ

Sekcja Technologii Mięsa PTTŻ

20-21.10.2014 Poznań


Postępy w analityce lipidów żywności

Relacja z konferencji...

Sekcja Chemii i Technologii Tłuszczów PTTŻ

Oddział Wielkopolski PTTŻ

14-16.05.2013 Poznań, Puszczykowo

XVIII Sesja Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ
II Sesja Międzynarodowa
Quo Vadis Alimentum?

Pobierz materiały konferencyjne

 

Sekcja Młodej Kadry Naukowej PTTŻ

Oddział Wielkopolski PTTŻ

26-29.09.2012  Poznań Współczesne trendy w technologii żywności -
Od żywności tradycyjnej do prozdrowotnej

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
"Bioaktywna Żywność"
POIG 01.01.02-00-061/09
Komitet Nauk o Żywności PAN
Polskie Towarzystwo Nauk Żywieniowych
Oddział Wielkopolski
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Oddział Wielkopolski

16-17.06.2011 Poznań

I Wielkopolska Konferencja Nauka Gospodarce Żywnościowej

Więcej...

Polskie Towarzystwo Technologów Żywności – Oddział Wielkopolski
Wydział Nauki o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Stowarzyszenie Naukowo - Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego Oddział w Poznaniu

23-24.06.2010  Poznań IV Międzynarodowa Konferencja Naukowa z cyklu
MIĘSO W PRZETWÓRSTWIE I ŻYWIENIU CZŁOWIEKA
nt.:
"Uwarunkowania produkcji mięsa i przetworów
mięsnych
w świetle przesłań tradycji
i współczesnych oczekiwań"konsumentów"


http://www.up.poznan.pl/meat2010
Instytut Technologii Mięsa
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Oddział Wielkopolski PTTŻ
29.06-01.07.2009  Poznań XXXIX Sesja Komitetu Nauk o Żywności PAN
"Postęp w wytwarzaniu i ocenie żywności"

http://www.up.poznan.pl/sesjapan
Komitet Nauk o Żywności PAN
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Oddział Wielkopolski PTTŻ
29-30.01.2007  Poznań "Naturalne przeciwutleniacze: od surowca do organizmu"

http://antyoksydanty.konferencja.org
Oddział Wielkopolski PTTŻ
C.D. Biotechnologia Żywności
WNoŻiŻ AR Poznań