Aktualności
Z przyjemnością zapraszamy na Konferencję Naukową
TŁUSZCZE W ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIU – OD SUROWCA DO ZDROWIA KONSUMENTA,
która odbędzie się w dniach 3-4 kwietnia 2025 w Poznaniu
pod Patronatem Honorowym
JM Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Prof. dr hab. Krzysztofa Szoszkiewicza
oraz
Dziekana Wydziału Nauk o Żywności i Żywienia
Prof. dr hab. Pawła Cyplika.
Tematyka konferencji obejmuje:
- Surowce i technologię produkcji
- Jakość i przemiany tłuszczów spożywczych
- Rolę tłuszczów w żywieniu człowieka
Termin rejestracji upływa 31 stycznia 2025 r.
Więcej informacji można znaleźć na stronie internetowej: https://wnoziz.up.poznan.pl/pl/content/konferencja
Zapraszamy!
Strona 1 z 14