Aktualności

Z przyjemnością zapraszamy na Konferencję Naukową

TŁUSZCZE W ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIU –  OD SUROWCA DO ZDROWIA KONSUMENTA,

która odbędzie się w dniach 3-4 kwietnia 2025 w Poznaniu

pod Patronatem Honorowym
JM Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Prof. dr hab. Krzysztofa Szoszkiewicza

oraz

Dziekana Wydziału Nauk o Żywności i Żywienia
Prof. dr hab. Pawła Cyplika.

Tematyka konferencji obejmuje:

  1. Surowce i technologię produkcji
  2. Jakość i przemiany tłuszczów spożywczych
  3. Rolę tłuszczów w żywieniu człowieka

Termin rejestracji upływa 31 stycznia 2025 r.

Więcej informacji można znaleźć na stronie internetowej: https://wnoziz.up.poznan.pl/pl/content/konferencja

Zapraszamy!