Aktualności

Serdecznie zapraszamy na wykład:

„Aktualne trendy w produkcji żywności”

który wygłosi

Dr inż. Ryszard Kowalski
Katedry Technologii Mięsa
Uniwersytet Przyrodniczy Poznań

 

Wykład odbędzie się:

29 lwietnia (piątek) 2022 r.
o godzinie 13:00 
w sali im. Józefa Janickiego
przy ulicy Wojska Polskiego 31

Serdecznie zapraszamy Młodych Naukowców do udziału w majowej

XXVI Sesji Naukowej Sekcji Młodej Kadry NaukowejŻywność dzisiaj - lokalna czy globalna? Tradycyjna czy innowacyjna?

oraz

IXth International Session of Young Scientific StaffNowadays food - local vs. global? Traditional vs. innovative?

która gościć będzie w dn. 19-20. maja 2022 w Poznaniu.

W trakcie dwudniowej sesji - polskojęzycznej i anglojęzycznej spotkają się utalentowani młodzi Naukowcy, podejmujący bardzo aktualny temat dynamicznych zmian zachodzących na rynku żywnościowym, w efekcie zmian społecznych, na płaszczyźnie postępującej globalizacji i innowacyjności rynku żywieniowego. Liczymy, że podobnie jak w latach poprzednich, Sesja będzie platformą do wymiany doświadczeń i nawiązania między akademickiej współpracy dla Uczestników na kolejne lata.


Na konferencję zaprasza

Sekcja Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Oddział Wielkopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności

 

Szczegóły: smkn2022.pl

Zapraszamy na Seminarium Naukowe

Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności,

które odbędzie się

27 października 2021 r.,
o godzinie 13:00

na platformie ZOOM

https://us02web.zoom.us/j/84073537472

Pana dr. hab. Ireneusza Kapusty, prof. UR
Uniwersytet Rzeszowski

wykład pt.:

„Metabolomika żywności na przykładzie związków polifenolowych”

Szanowni Państwo,

w imieniu Pani prof. dr hab. Joanny Stadnik, Prezes ZG, oraz własnym zapraszamy Państwa na Seminarium naukowe 

„Current challenges of food safety risk assessment in Armenia”

współorganizowane przez Oddział Małopolski

Seminarium odbędzie się 

20 stycznia 2022 r. o godz. 13:00 

w formie on-line na platformie ZOOM

Link do spotkania:

https://us04web.zoom.us/j/77071742143?pwd=m5Gc5LWzKvFZGen3pBOjwhhGbnotSS.1

Identyfikator spotkania: 770 7174 2143

Kod dostępu: 2VR1tz

Serdecznie zapraszamy!

Zapraszamy na Seminarium Naukowe

Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności,

które odbędzie się

29 września 2021 r.,
o godzinie 13:00

na platformie ZOOM

Pani dr hab. Monika Kordowska-Wiater
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

przedstawi wykład pt.:

„Właściwości i biotechnologiczne otrzymywanie słodzików”