Aktualności

Szanowni Państwo,

Z żalem zawiadamiamy o śmierci Pani dr Barbary Szczepaniak, wieloletniego członka Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności oddziału Wielkopolskiego.
 
Pani Doktor była osobą pogodną, wrażliwą i bardzo zaangażowaną w pracę na rzecz środowiska wydziałowego, co równie mocno przekładało się na Jej działalność w PTTŻ O/W. 
To Ona była duszą i współorganizatorem Balu Technologa Żywności przez niemal dwie dekady.  
 Taką będziemy Ją pamiętać.
 
Zarząd Oddziału Wielkopolskiego

Serdecznie zapraszamy na wykład:

„Aktualne trendy w produkcji żywności”

który wygłosi

Dr inż. Ryszard Kowalski
Katedry Technologii Mięsa
Uniwersytet Przyrodniczy Poznań

 

Wykład odbędzie się:

29 lwietnia (piątek) 2022 r.
o godzinie 13:00 
w sali im. Józefa Janickiego
przy ulicy Wojska Polskiego 31

Serdecznie zapraszamy Młodych Naukowców do udziału w majowej

XXVI Sesji Naukowej Sekcji Młodej Kadry NaukowejŻywność dzisiaj - lokalna czy globalna? Tradycyjna czy innowacyjna?

oraz

IXth International Session of Young Scientific StaffNowadays food - local vs. global? Traditional vs. innovative?

która gościć będzie w dn. 19-20. maja 2022 w Poznaniu.

W trakcie dwudniowej sesji - polskojęzycznej i anglojęzycznej spotkają się utalentowani młodzi Naukowcy, podejmujący bardzo aktualny temat dynamicznych zmian zachodzących na rynku żywnościowym, w efekcie zmian społecznych, na płaszczyźnie postępującej globalizacji i innowacyjności rynku żywieniowego. Liczymy, że podobnie jak w latach poprzednich, Sesja będzie platformą do wymiany doświadczeń i nawiązania między akademickiej współpracy dla Uczestników na kolejne lata.


Na konferencję zaprasza

Sekcja Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Oddział Wielkopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności

 

Szczegóły: smkn2022.pl