Aktualności
Szanowni Państwo,
Serdecznie zapraszamy na wykład:
„Aktualne trendy w produkcji żywności”
który wygłosi
Dr inż. Ryszard Kowalski
Katedry Technologii Mięsa
Uniwersytet Przyrodniczy Poznań
Wykład odbędzie się:
29 lwietnia (piątek) 2022 r.
o godzinie 13:00
w sali im. Józefa Janickiego
przy ulicy Wojska Polskiego 31
Serdecznie zapraszamy Młodych Naukowców do udziału w majowej
XXVI Sesji Naukowej Sekcji Młodej Kadry Naukowej ‘Żywność dzisiaj - lokalna czy globalna? Tradycyjna czy innowacyjna?’
oraz
IXth International Session of Young Scientific Staff ‘Nowadays food - local vs. global? Traditional vs. innovative?‘
która gościć będzie w dn. 19-20. maja 2022 w Poznaniu.
W trakcie dwudniowej sesji - polskojęzycznej i anglojęzycznej spotkają się utalentowani młodzi Naukowcy, podejmujący bardzo aktualny temat dynamicznych zmian zachodzących na rynku żywnościowym, w efekcie zmian społecznych, na płaszczyźnie postępującej globalizacji i innowacyjności rynku żywieniowego. Liczymy, że podobnie jak w latach poprzednich, Sesja będzie platformą do wymiany doświadczeń i nawiązania między akademickiej współpracy dla Uczestników na kolejne lata.
Na konferencję zaprasza
Sekcja Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Oddział Wielkopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Szczegóły: smkn2022.pl
Strona 4 z 14