Aktualności
Szanowni Państwo,
w imieniu Pani prof. dr hab. Joanny Stadnik, Prezes ZG, oraz własnym zapraszamy Państwa na Seminarium naukowe
„Current challenges of food safety risk assessment in Armenia”
współorganizowane przez Oddział Małopolski
Seminarium odbędzie się
20 stycznia 2022 r. o godz. 13:00
w formie on-line na platformie ZOOM
Link do spotkania:
https://us04web.zoom.us/j/
Identyfikator spotkania: 770 7174 2143
Kod dostępu: 2VR1tz
Serdecznie zapraszamy!
Zapraszamy na Seminarium Naukowe
Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności,
które odbędzie się
27 października 2021 r.,
o godzinie 13:00
na platformie ZOOM
https://us02web.zoom.us/j/84073537472
Pana dr. hab. Ireneusza Kapusty, prof. UR
Uniwersytet Rzeszowski
wykład pt.:
„Metabolomika żywności na przykładzie związków polifenolowych”
Serdecznie zapraszamy na wykład:
„History of wine in Georgia”
który wygłosi
Dr Tamuna Sachaneli
Georgian Technical University
Faculty of Agricultural Sciences and Biosystems Engineering
Wykład odbędzie się:
18 maja (wtorek) 2021 r.
o godzinie 13:00
na platformie MS Teams.
Zapraszamy na Seminarium Naukowe
Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności,
które odbędzie się
29 września 2021 r.,
o godzinie 13:00
na platformie ZOOM
Pani dr hab. Monika Kordowska-Wiater
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
przedstawi wykład pt.:
„Właściwości i biotechnologiczne otrzymywanie słodzików”
Serdecznie zapraszamy na Seminarium Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, które odbędzie się w dniu
19 maja 2021 r.,
o godzinie 13:00
na platformie ZOOM
Pani dr hab. Maria Balcerek, prof. uczelni
Politechnika Łódzka
przedstawi wykład pt.:
„Od absyntu do Polskiej Wódki, czyli regionalne napoje spirytusowe”
Strona 5 z 14