Aktualności
Serdecznie zapraszamy na wykład:
„History of wine in Georgia”
który wygłosi
Dr Tamuna Sachaneli
Georgian Technical University
Faculty of Agricultural Sciences and Biosystems Engineering
Wykład odbędzie się:
18 maja (wtorek) 2021 r.
o godzinie 13:00
na platformie MS Teams.
Serdecznie zapraszamy na Seminarium Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, które odbędzie się w dniu
19 maja 2021 r.,
o godzinie 13:00
na platformie ZOOM
Pani dr hab. Maria Balcerek, prof. uczelni
Politechnika Łódzka
przedstawi wykład pt.:
„Od absyntu do Polskiej Wódki, czyli regionalne napoje spirytusowe”
Serdecznie zapraszamy na Seminarium Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, które odbędzie się w dniu
21 kwietnia 2021 r.,
o godzinie 13:00
na platformie ZOOM
Pani dr hab. inż. Anna Michalska-Ciechanowska
prof. UP Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
przedstawi wykład pt.:
„Nowe trendy w produkcji proszków owocowych”
W imieniu Prezesa ZG PTTŻ prof. Agnieszki Kity oraz Prezesa Oddziału Warszawskiego PTTŻ zapraszamy na Seminarium Naukowe, na którym wykład wygłosi
Pan prof. UAM dr hab. Michael Abdalla
z Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
pod tytułem:
„Posty i kuchnia postna w chrześcijaństwie bliskowschodnim”
Seminarium odbędzie się 24.03 o godz. 13:00 na platformie Zoom
Strona 5 z 14