Aktualności
Serdecznie zapraszamy na Seminarium Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, które odbędzie się w dniu
21 kwietnia 2021 r.,
o godzinie 13:00
na platformie ZOOM
Pani dr hab. inż. Anna Michalska-Ciechanowska
prof. UP Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
przedstawi wykład pt.:
„Nowe trendy w produkcji proszków owocowych”
W imieniu Prezesa ZG PTTŻ prof. Agnieszki Kity oraz Prezesa Oddziału Warszawskiego PTTŻ zapraszamy na Seminarium Naukowe, na którym wykład wygłosi
Pani dr inż. Barbara Sionek
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
pod tytułem:
„Bezpieczeństwo stosowania probiotyków przez ludzi”
W imieniu Prezesa ZG PTTŻ prof. Agnieszki Kity oraz Prezesa Oddziału Warszawskiego PTTŻ zapraszamy na Seminarium Naukowe, na którym wykład wygłosi
Pan prof. UAM dr hab. Michael Abdalla
z Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
pod tytułem:
„Posty i kuchnia postna w chrześcijaństwie bliskowschodnim”
Seminarium odbędzie się 24.03 o godz. 13:00 na platformie Zoom
W imieniu Prezesa ZG PTTŻ prof. Agnieszki Kity oraz Prezesa Oddziału Małopolskiego PTTŻ dr hab. Mariusza Witczaka, prof. UR zapraszamy na Seminarium Naukowe, na którym wykład wygłosi
Pani dr hab. Ewelina Jamróz, prof. Uniwersytetu Rolniczego
im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
pod tytułem:
„Biodegradowalne materiały opakowaniowe oraz nośnikowe na bazie furcelleranu”
Seminarium odbędzie się 20.01 o godz. 13 na platformie Zoom
https://us02web.zoom.us/j/89395635333
Meeting ID: 893 9563 5333
One tap mobile
Meeting ID: 893 9563 5333
Find your local number: https://us02web.zoom.us/u/kAtTMAtM4
Strona 6 z 14