Aktualności

Serdecznie zapraszamy na wykład:

„RYBY NA WIGILIJNYM STOLE - czy Cyprinus carpio jest passé?”

który wygłoszą

dr inż. Wojciech Andrzejewski
z Instytutu Zoologii UPP

oraz

prof. dr hab. Piotr Konieczny
z Katedry Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności UPP

Wykład odbędzie się:

19 grudnia (czwartek) 2019 r.
o godzinie 9:30 w sali 106
w budynku głównym Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
przy ulicy Wojska Polskiego 31

Serdecznie zapraszamy na wykład:

„Różne "twarze" antyoksydantów”

który wygłosi

prof. UPP dr hab. Kinga Stuper-Szablewska
z Katedry Chemii,
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Wykład odbędzie się:

24 października (czwartek) 2019 r.
o godzinie 9:30 w sali 106
w budynku głównym Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
przy ulicy Wojska Polskiego 31

Serdecznie zapraszamy na wykład:

„Zastosowanie syntetycznych materiałów filtracyjnych w przemyśle spożywczym”

który wygłosi

dr inż. Paulina Zielińska
z firmy SEFAR sp. z o.o.

Wykład odbędzie się:

28 listopada (czwartek) 2019 r.
o godzinie 10:00 w sali 106
w budynku głównym Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
przy ulicy Wojska Polskiego 31

Serdecznie zapraszamy na wykład:

„Wartość miodu - znaczenie dla pszczół i ludzi”

który wygłosi

mgr inż. Marta Burzyńska
z Katedry Biochemii i Analizy Żywności,
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Wykład odbędzie się:

27 czerwca (czwartek) 2019 r.
o godzinie 11:00 w sali 106
w budynku głównym Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
przy ulicy Wojska Polskiego 31