Aktualności

Serdecznie zapraszamy na Seminarium Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, które odbędzie się w dniu

21 kwietnia 2021 r.,

o godzinie 13:00

na platformie ZOOM

 

Pani dr hab. inż. Anna Michalska-Ciechanowska

prof. UP Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

 

przedstawi wykład pt.:

„Nowe trendy w produkcji proszków owocowych”

W imieniu Prezesa ZG PTTŻ prof. Agnieszki Kity oraz Prezesa Oddziału Warszawskiego PTTŻ zapraszamy na Seminarium Naukowe, na którym wykład wygłosi

Pani dr inż. Barbara Sionek

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

pod tytułem:

„Bezpieczeństwo stosowania probiotyków przez ludzi”

Seminarium odbędzie się 24.02 o godz. 13 na platformie Zoom

https://us02web.zoom.us/j/83744141734

W imieniu Prezesa ZG PTTŻ prof. Agnieszki Kity oraz Prezesa Oddziału Warszawskiego PTTŻ zapraszamy na Seminarium Naukowe, na którym wykład wygłosi

Pan prof. UAM dr hab. Michael Abdalla

z Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu

pod tytułem:

„Posty i kuchnia postna w chrześcijaństwie bliskowschodnim”

Seminarium odbędzie się 24.03 o godz. 13:00 na platformie Zoom

https://us02web.zoom.us/j/85496665617

W imieniu Prezesa ZG PTTŻ prof. Agnieszki Kity oraz Prezesa Oddziału Małopolskiego PTTŻ dr hab. Mariusza Witczaka, prof. UR zapraszamy na Seminarium Naukowe, na którym wykład wygłosi

Pani dr hab. Ewelina Jamróz, prof. Uniwersytetu Rolniczego

im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

pod tytułem:

„Biodegradowalne materiały opakowaniowe oraz nośnikowe na bazie furcelleranu”

Seminarium odbędzie się 20.01 o godz. 13 na platformie Zoom
https://us02web.zoom.us/j/89395635333
Meeting ID: 893 9563 5333
One tap mobile
Meeting ID: 893 9563 5333
Find your local number: https://us02web.zoom.us/u/kAtTMAtM4