Aktualności

Serdecznie zapraszamy na wykłady:

o godzinie 10:00

„Introduction to recent development of Indonesian potential food commodities and food diversification in Indonesia”

o godzinie 11:00

„Traditional foods ingredients and their implementation in functional foods innovation”

które wygłosi

Prof. dr. C. Hanny Wijaya
Department of Food Science and Technology
IPB University Bogor, Indonesia

 

Wykłady odbędą się:

15 października 2024 r.
w Collegium Rungego
ul. Wojska Polskiego 52

Serdecznie zapraszamy do udziału w FoodFakty Summit 2024 Food4Tomorrow, które odbędzie się w dniach 6-7 listopada w Łodzi.
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności zostało strategicznym partnerem tego wydarzenia.
 
 
 

Serdecznie zapraszamy na wykład:

„Kontrowersje i perspektywy wykorzystania owadów jako alternatywnej żywności dla ludzkości”

który wygłosi

dr hab. inż. Przemysław Kowaczewski
Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego
Uniwersytet Przyrodniczy Poznań

 

Wykład odbędzie się:

2 lutego 2024 r.
o godzinie 13:15 
w sali im. Józefa Janickiego
przy ulicy Wojska Polskiego 31

Serdecznie zapraszamy na wykład:

„Wykorzystanie analizy sensorycznej w określaniu Map Preferencji Konsumenckich wobec przetworów owocowych”

który wygłosi

prof. UPP dr hab. Krystyna Szymandera-Buszka
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
Uniwersytet Przyrodniczy Poznań

 

Wykład odbędzie się:

19 stycznia 2024 r.
o godzinie 13:00 
w sali im. Józefa Janickiego
przy ulicy Wojska Polskiego 31