Aktualności
Serdecznie zapraszamy na wykład:
„Kontrowersje i perspektywy wykorzystania owadów jako alternatywnej żywności dla ludzkości”
który wygłosi
dr hab. inż. Przemysław Kowaczewski
Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego
Uniwersytet Przyrodniczy Poznań
Wykład odbędzie się:
2 lutego 2024 r.
o godzinie 13:15
w sali im. Józefa Janickiego
przy ulicy Wojska Polskiego 31
Serdecznie zapraszamy na wykład:
„Wykorzystanie analizy sensorycznej w określaniu Map Preferencji Konsumenckich wobec przetworów owocowych”
który wygłosi
prof. UPP dr hab. Krystyna Szymandera-Buszka
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
Uniwersytet Przyrodniczy Poznań
Wykład odbędzie się:
19 stycznia 2024 r.
o godzinie 13:00
w sali im. Józefa Janickiego
przy ulicy Wojska Polskiego 31
Serdecznie zapraszamy na wykład:
„Dieta ketogeniczna: fakty, mity i niewiadome”
który wygłosi
dr Natalia Drabińska
Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego
Uniwersytet Przyrodniczy Poznań
Wykład odbędzie się:
1 grudnia 2023 r.
o godzinie 13:00
w sali im. Józefa Janickiego
przy ulicy Wojska Polskiego 31
Serdecznie zapraszamy na wykład:
„Wyzwania dla produkcji żywności XXI wieku”
który wygłosi
prof. UPP dr hab. inż. Małgorzata Gumienna
Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego
Uniwersytet Przyrodniczy Poznań
Wykład odbędzie się:
10 listopada 2023 r.
o godzinie 13:00
w sali im. Józefa Janickiego
przy ulicy Wojska Polskiego 31
Strona 2 z 14