Aktualności
Serdecznie zapraszamy na wykłady:
o godzinie 10:00
„Introduction to recent development of Indonesian potential food commodities and food diversification in Indonesia”
o godzinie 11:00
„Traditional foods ingredients and their implementation in functional foods innovation”
które wygłosi
Prof. dr. C. Hanny Wijaya
Department of Food Science and Technology
IPB University Bogor, Indonesia
Wykłady odbędą się:
15 października 2024 r.
w Collegium Rungego
ul. Wojska Polskiego 52

Serdecznie zapraszamy na wykład:
„Kontrowersje i perspektywy wykorzystania owadów jako alternatywnej żywności dla ludzkości”
który wygłosi
dr hab. inż. Przemysław Kowaczewski
Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego
Uniwersytet Przyrodniczy Poznań
Wykład odbędzie się:
2 lutego 2024 r.
o godzinie 13:15
w sali im. Józefa Janickiego
przy ulicy Wojska Polskiego 31
Serdecznie zapraszamy na wykład:
„Wykorzystanie analizy sensorycznej w określaniu Map Preferencji Konsumenckich wobec przetworów owocowych”
który wygłosi
prof. UPP dr hab. Krystyna Szymandera-Buszka
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
Uniwersytet Przyrodniczy Poznań
Wykład odbędzie się:
19 stycznia 2024 r.
o godzinie 13:00
w sali im. Józefa Janickiego
przy ulicy Wojska Polskiego 31
Strona 2 z 14