Aktualności
Szanowni Państwo,
Serdecznie zapraszamy Młodych Naukowców do udziału w majowej
XXVI Sesji Naukowej Sekcji Młodej Kadry Naukowej ‘Żywność dzisiaj - lokalna czy globalna? Tradycyjna czy innowacyjna?’
oraz
IXth International Session of Young Scientific Staff ‘Nowadays food - local vs. global? Traditional vs. innovative?‘
która gościć będzie w dn. 19-20. maja 2022 w Poznaniu.
W trakcie dwudniowej sesji - polskojęzycznej i anglojęzycznej spotkają się utalentowani młodzi Naukowcy, podejmujący bardzo aktualny temat dynamicznych zmian zachodzących na rynku żywnościowym, w efekcie zmian społecznych, na płaszczyźnie postępującej globalizacji i innowacyjności rynku żywieniowego. Liczymy, że podobnie jak w latach poprzednich, Sesja będzie platformą do wymiany doświadczeń i nawiązania między akademickiej współpracy dla Uczestników na kolejne lata.
Na konferencję zaprasza
Sekcja Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Oddział Wielkopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Szczegóły: smkn2022.pl
Serdecznie zapraszamy na wykład:
„Aktualne trendy w produkcji żywności”
który wygłosi
Dr inż. Ryszard Kowalski
Katedry Technologii Mięsa
Uniwersytet Przyrodniczy Poznań
Wykład odbędzie się:
29 lwietnia (piątek) 2022 r.
o godzinie 13:00
w sali im. Józefa Janickiego
przy ulicy Wojska Polskiego 31
Szanowni Państwo,
w imieniu Pani prof. dr hab. Joanny Stadnik, Prezes ZG, oraz własnym zapraszamy Państwa na Seminarium naukowe
„Current challenges of food safety risk assessment in Armenia”
współorganizowane przez Oddział Małopolski
Seminarium odbędzie się
20 stycznia 2022 r. o godz. 13:00
w formie on-line na platformie ZOOM
Link do spotkania:
https://us04web.zoom.us/j/
Identyfikator spotkania: 770 7174 2143
Kod dostępu: 2VR1tz
Serdecznie zapraszamy!
Strona 2 z 12