Aktualności
Wszystkich zainteresowanych pragniemy serdecznie zaprosić na Konferencję Naukową
NAUKA O ZBOŻACH
Nowa jakość dla świadomego Konsumenta
która odbędzie się w dniach
26-27 września 2019 roku w Poznaniu.
Więcej informacji na stronie: http://up.poznan.pl/noz
Serdecznie zapraszamy na wykład otwarty
mgr inż. Macieja Szczepki
mgr inż. Alicji Stasiak
z firmy Cobrabid Sp. z o.o.
zatytułowany
„Monitoring procesów cieplnego utrwalania żywności”
Wykład odbędzie się w 28. marca 2019 r. o godzinie 10.30 w sali 106.
Do zobaczenia!
Wszystkich zainteresowanych pragniemy serdecznie zaprosić na Konferencję Naukową
OLEJE JADALNE
OD SUROWCA DO ZDROWIA KONSUMENTA,
która odbędzie się w dniach
12-13 czerwca 2019 roku w Poznaniu.
Więcej informacji na stronie: http://www.scitt.up.poznan.pl/konferencja2019/
Strona 9 z 14