10.00 – 10.30 |
Otwarcie - Kolegium Rungego Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu JUBILEUSZ 70 –LECIE KATEDRY |
10.30 - 11.00 |
REFERATY PLENARNE – Jaka przyszłość czeka branżę mięsną. dr inż. Ryszard Kowalski |
11.00 - 11.30 |
REFERATY PLENARNE – Miejsce mięsa w naszej diecie. prof. dr hab. Edward Pospiech |
11.30 – 12.00 |
REFERATY PLENARNE – Konsumpcja mięsa w świetle dylematów związanych z etyką i troską o środowisko. dr hab. Magdalena Montowska, prof. UPP |
12.00 -12.30 |
REFERATY PLENARNE – Preferencje klientów w dobie postępującej "wegetarianizacji" mass mediów. dr hab. inż. Dariusz Lisiak |
12.30 -12.45 |
Produkty mięsne i ich analogi w erze zrównoważonego rozwoju. Propozycje rynkowe AMCO. |
12.45 -14.15 |
Przerwa / lunch, sesja posterowa |
14.15 – 14.30 |
15 minutowe prezentacje doniesień (10 min prezentacja +5 min dyskusja) |
14.30 – 14.45 |
15 minutowe prezentacje doniesień (10 min prezentacja +5 min dyskusja) |
14.45 – 15.00 |
15 minutowe prezentacje doniesień (10 min prezentacja +5 min dyskusja) |
15.00 – 15.15 |
15 minutowe prezentacje doniesień (10 min prezentacja +5 min dyskusja) |
15.15 – 15.30 |
Przerwa (kawa & herbata) |
15.15 – 16.00 |
Podsumowanie sesji posterowej oraz podsumowanie i zakończenie konferencji |
16.20 – 17.00 |
Zwiedzanie KTM |
19.00 |
Uroczysta kolacja |