Aktualności
„Żywność XXI wieku” - ŻYWNOŚĆ A OCZEKIWANIA WSPÓŁCZESNEGO KONSUMENTA
W imieniu Komitetu Organizacyjnego zapraszam do wzięcia udziału w organizowanej przez Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski oraz Wydział Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie:
XIV Konferencji Naukowej z cyklu „Żywność XXI wieku” - ŻYWNOŚĆ A OCZEKIWANIA WSPÓŁCZESNEGO KONSUMENTA - 17-18 września 2020 r. w Krakowie.
Organizatorzy informują, że ze względu na panującą obecnie sytuację termin zgłaszania uczestnictwa został przedłużony do 15 maja br.
Rejestracja na konferencję TYLKO poprzez stronę internetową!
lub :
Serdecznie zapraszamy na wykład:
„RYBY NA WIGILIJNYM STOLE - czy Cyprinus carpio jest passé?”
który wygłoszą
dr inż. Wojciech Andrzejewski
z Instytutu Zoologii UPP
oraz
prof. dr hab. Piotr Konieczny
z Katedry Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności UPP
Wykład odbędzie się:
19 grudnia (czwartek) 2019 r.
o godzinie 9:30 w sali 106
w budynku głównym Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
przy ulicy Wojska Polskiego 31
Strona 7 z 14