Aktualności

„Żywność XXI wieku” - ŻYWNOŚĆ A OCZEKIWANIA  WSPÓŁCZESNEGO KONSUMENTA

W imieniu Komitetu Organizacyjnego zapraszam do wzięcia udziału w organizowanej przez Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski oraz Wydział Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie:

XIV Konferencji Naukowej z cyklu „Żywność XXI wieku” - ŻYWNOŚĆ A OCZEKIWANIA  WSPÓŁCZESNEGO KONSUMENTA - 17-18 września 2020 r. w Krakowie.

Organizatorzy informują, że ze względu na panującą obecnie sytuację termin zgłaszania uczestnictwa został przedłużony do 15 maja br.


Rejestracja na konferencję TYLKO poprzez stronę internetową!

http://pttzm.org/

lub :

https://wtz.urk.edu.pl/index/site/7035/

Serdecznie zapraszamy na wykład:

„RYBY NA WIGILIJNYM STOLE - czy Cyprinus carpio jest passé?”

który wygłoszą

dr inż. Wojciech Andrzejewski
z Instytutu Zoologii UPP

oraz

prof. dr hab. Piotr Konieczny
z Katedry Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności UPP

Wykład odbędzie się:

19 grudnia (czwartek) 2019 r.
o godzinie 9:30 w sali 106
w budynku głównym Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
przy ulicy Wojska Polskiego 31