Aktualności
Zapraszamy na Seminarium Naukowe
Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności,
które odbędzie się
27 października 2021 r.,
o godzinie 13:00
na platformie ZOOM
https://us02web.zoom.us/j/84073537472
Pana dr. hab. Ireneusza Kapusty, prof. UR
Uniwersytet Rzeszowski
wykład pt.:
„Metabolomika żywności na przykładzie związków polifenolowych”
Zapraszamy na Seminarium Naukowe
Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności,
które odbędzie się
29 września 2021 r.,
o godzinie 13:00
na platformie ZOOM
Pani dr hab. Monika Kordowska-Wiater
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
przedstawi wykład pt.:
„Właściwości i biotechnologiczne otrzymywanie słodzików”
Serdecznie zapraszamy na Seminarium Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, które odbędzie się w dniu
19 maja 2021 r.,
o godzinie 13:00
na platformie ZOOM
Pani dr hab. Maria Balcerek, prof. uczelni
Politechnika Łódzka
przedstawi wykład pt.:
„Od absyntu do Polskiej Wódki, czyli regionalne napoje spirytusowe”
Serdecznie zapraszamy na wykład:
„History of wine in Georgia”
który wygłosi
Dr Tamuna Sachaneli
Georgian Technical University
Faculty of Agricultural Sciences and Biosystems Engineering
Wykład odbędzie się:
18 maja (wtorek) 2021 r.
o godzinie 13:00
na platformie MS Teams.
Serdecznie zapraszamy na Seminarium Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, które odbędzie się w dniu
21 kwietnia 2021 r.,
o godzinie 13:00
na platformie ZOOM
Pani dr hab. inż. Anna Michalska-Ciechanowska
prof. UP Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
przedstawi wykład pt.:
„Nowe trendy w produkcji proszków owocowych”
Strona 3 z 12